Як курсуватимуть екскурсійні електромобілі у Львові. Маршрути

1952 0
Виконавчий комітет ЛМР погодив курсування у Львові екскурсійних електромобілів. Дозвіл надано тимчасово, до 1 серпня цього року.
фото: ЛМР

фото: ЛМР

Електромобілі курсуватимуть у пішохідній зоні, а у вихідні дні, коли на вулицях немає інтенсивного руху, виїжджатимуть за межі середньовічного Львова.

Так, у межах пішохідної зони курсуватимуть так: пл. Катедральна (з північної сторони від Катедрального собору) – рух через південну сторону пл. Ринок – вул. Руська – поворот наліво на вул. І. Федорова, рух до пл. Музейної – зупинка для огляду Домініканського собору – рух у зворотному напрямку по вул. І. Федорова та вул. Руській – поворот направо та рух по східній стороні пл. Ринок – вул. Друкарська – поворот наліво та рух по вул. Вірменській – поворот направо на вул. Краківську – зупинка для огляду Вірменського собору та церкви Преображення Господнього – рух по вул. Краківській у зворотному напрямку до пл. Ринок – поворот направо та рух по вул. Шевській – поворот наліво по вул. Театральній – поворот наліво та рух по пасажу Андреоллі – поворот направо та рух по західній стороні пл. Ринок – рух по вул. Галицькій – поворот наліво та рух по вул. Братів Рогатинців – поворот наліво на пл. Коліївщини – зупинка для огляду Міського арсеналу та території навколо синагоги “Золота Роза“ – поворот наліво на вул. Староєврейську – поворот направо та рух по вул. Галицькій – поворот наліво та рух по пл. Катедральній до вул. Театральної – пл. Катедральна (з північної сторони від Катедрального собору).

Протяжність маршруту – 2,3 км. Протяжність маршруту з виїздом за межі пішохідної зони – 4,8 км.

За словами підприємця Олега Солдатенка, електромобілі курсуватимуть у місті вже від завтра. Електромобіль вміщує 4-8 осіб, рухається зі швидкістю 15-20 км/год.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!