Як курсуватимуть трамваї Львова у новорічну і різдвяну ночі. Графік

3422 0
Уночі із 31 грудня на 1 січня та із 6 на 7 січня у Львові курсуватимуть нічні трамвайні маршрути.
фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Про це повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович. Нічні трамваї курсуватимуть трьома маршрутами: 3Н – від площі Соборної до Аквапарку, 6Н - із Головного вокзалу до вулиці Липинського та 8Н – від площі Соборної до кінотеатру ім. Довженка.

«Нічні трамваї курсуватимуть із інтервалом біля 30 хвилин, – розповів в.о. начальника служби диспетчеризації та організації руху Володимир Забавський. – Ми уже розробили розклади руху цих трамваїв і розповсюдимо їх через ЗМІ, щоб люди знали, коли відправлятимуться ці трамваї».

Читайте також: Новий рік та Різдво у Львові: ТОП-5 локацій зимового міста

Нагадаємо, новинкою святкування Нового року  стане святкування на площі Ринок: джаз-вечірка та проектування новорічного відліку часу на Ратуші. Також святкування Нового року відбудуться і в Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, де під час вечірки гостей розважатимуть ведучі радіо, драйвова музика від найкращих ді-джеїв, смаколики на ярмарку. Окрім того кожен охочий зможе взяти участь в оригінальних конкурсах і виграти цінні подарунки.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!