Три трамвайні маршрути у Львові змінять схеми руху. Інтерактивна мапа

24880 3
Трамваї №1, 7 та 9 курсуватимуть за новими схемами.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

13 травня трамваї перестануть курсувати на площу Двірцеву, а кінцеву зупинку перенесуть до депо на Городоцькій. Відтак, трамваї №1, 7 та 9 курсуватимуть за новими схемами, передбаченими стратегією розвитку перевізника. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

Читайте також: Фото дня. На перший львівський трамвай нанесли нову ліврею

Трамвай №1 курсуватиме за маршрутом: Залізничний вокзал («ТРЦ Скриня») – вул. Бандери – вул. Дорошенка –Погулянка та у зворотному напрямку.

Трамвай №7 курсуватиме за маршрутом: вул. Татарбунарська – вул. Шевченка – вул. Підвальна – вул. Личаківська – вул. Пасічна та у зворотному напрямку.

Трамвай №9 курсуватиме за маршрутом: Залізничний вокзал («ТРЦ Скриня») – вул. Вітовського – вул. Франка – вул. Хмельницького – вул. Миколайчука (після завершення ремонту та реконструкції вулиці Замарстинівської до – Торф’яної).

До завершення реконструкції Замарстинівської тимчасово не курсуватиме трамвай №5, що нині сполучає вулицю Миколайчука та Академію Мистецтв.

Водночас, через реконструкцію Двірцевої замість залізничного вокзалу трамвай №1, 4, 6 та 9 зупинятимуться біля «ТРЦ Скриня».

Загалом у Львові курсуватиме 82 вагони. На маршрут №1 додадуть 2 вагони, на маршрут №9 – 4 із тих семи, що курсували за 5-м маршрутом. На маршруті №2 курсуватиме 11 вагонів замість 12-ти.

Читайте також: У Львові курсуватимуть три «читай-трамваї»

Нагадаємо, відновити трамвайний рух до Двірцевої планують до кінця року. Трамвайні колії на вулиці Чернівецькій, які замінили два роки тому, ремонтувати не будуть, натомість відремонтують зупинку біля приміського вокзалу.

Вікторія Ейсмунт

 

Читайте також:
27 Квітня, 2019 13:55
Lkp Електро транс знову обісрався.
27 Квітня, 2019 02:01
Леся 9 та 1 трамваї і так курсували дуже погано.Тепер взагалі нема жодного маршруту з Франка по центру і на Дорошенка.Зате на Сихів чи Погулянку кожні три хвилини..хтось там сидить на тому моніторі?щось думаєте?
26 Квітня, 2019 15:56
Євген "13 травня трамваї перестануть курсувати на площу Двірцеву, а кінцеву зупинку перенесуть до депо на Городоцькій. Відтак, трамваї №1, 7 та 9 курсуватимуть за новими схемами, передбаченими стратегією розвитку перевізника." - що трамвай № 7 має до ремонту на Двірцевій? Особливо, коли ви пишите, що змінюється кінцева з Погулянки на Пасічну.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!