Як Львів святкує День прапора. Програма

2987 0
Будівлю Львівської ОДА прикрасять прапорами, відбудеться дефіле військового оркестру та благодійний аукціон.

Сьогодні, 23-го серпня, о 9:00 на пішохідній частині по вулиці Винниченка, 14-18 провели церемонію підняття Державного Прапора України.

Будівлю ОДА прикрасили прапорами України, відбувся військовий церемоніал та дефіле військового оркестру Національної  академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Прапор підняла дівчинка з Луганська, батько котрої загинув на Сході України.

Читайте також: МЗС закликає робити селфі з прапором в улюблених місцях України

Також у Львові організують фотосушку «Моя Незалежність» – в парку «На Валах» розвісять листівки, на яких зображені асоціативні символи України. Листівки можна придбати, обмінявши їх на канцтовари. Придбані речі передадуть в сиротинець в селі Сасів, Золочівського району.

Читайте також: Рух у центрі Львова паралізовано через святкування. Фото

Програма від ЛОДА:

11:00  біля меморіалу воїнам Української Галицької Армії відбудеться поминальне віче.

11:20  на полі почесних поховань №76 (Личаківське кладовище) біля могил загиблих в АТО також відбудуться урочистості. Можна буде покласти квіти і запалити лампадки. Отці відслужать екуменічну панахиду. 

11:50 – на полі почесних поховань №67 (Личаківське кладовище) поладуть квіти до могил Героїв, які загинули під час Революції Гідності: генерала Кульчицького, полковника Соколенка та борців за волю України.

19:45 – у сквері «На валах» нагородять переможців інтернет-конкурсу #UA26.

20:00 – розпочнеться показ фільму «Політ золотої мушки» просто неба у парку «На валах». 

Програма від ЛМР:


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!