Як Львів святкуватиме День Незалежності. Програма заходів

5334 0
Під час святкування 26-ї річниці незалежності мешканців та гостей міста запрошують відвідати тематичні заходи в різних локаціях Львова.

Окрім тематичних заходів до 26 Дня Незалежності України, у Львові також заплановане вшанування пам’яті Героїв України на Личаківському кладовищі, інформує прес-служба ЛМР.

Програма святкувань Дня Незалежності

(у програмі можливі зміни)

 

Час

Дата

Подія

Місце проведення

Опис заходу

 

18-25 серпня

Фестиваль LvivMozArt

Центральна частина міста, Трамвайне депо, концертні зали

Фестиваль LvivMozArt присвячений молодшому сину відомого композитора Вольфганга Амадея Моцарта - Францу Ксаверу, який впродовж 30 років жив на Галичині. У межах фестивалю відбудеться близько 20 концертів, воркшопи та майстер-класи для дітей, виставка та форум за участі міжнародних експертів-дослідників Моцарта.

 

20-27 серпня

Фестиваль Параджанова

Левандівка, вул.  Повітряна, 20

Цього року на Левандівці вдруге відбудеться Фестиваль Параджанова. Особливістю цьогорічного Фестивалю стане міжнародна резиденція, куди на основі відкритого конкурсу будуть запрошені митці з України, Польщі, Грузії, Вірменії, Білорусі, Молдови та Азербайджану. Окрім резиденції ІІ Міжнародний Фестиваль Параджанова на Левандівці матиме змістовну освітню програму для дітей та дорослих, програму майстер-класів, окремі програми театру та кіно.

 

23-27 серпня

Фестиваль «Етновир»

пл. Ринок

Фестиваль проходить під егідою Організацій Фестивалів Фольклору і Традиційних Мистецтв (CIOFF), що діє при ЮНЕСКО, збирає у Львові колективи з багатьох країн світу.

11.00

23 серпня

Громадське віче в пам’ять про Героїв, які віддали своє життя за незалежну Україну

Біля меморіалу воїнам УГА, Личаківське кладовище

Віче за участю представників влади біля Меморіалу воїнам УГА. Опісля всі переходять на могили учасників АТО (поле почесних поховань №76). Там відбудеться панахида.

 

24 серпня

Народний дім мікрорайону Збоїща

мкр Збоїща

У рамках заходу заплановано творчу зустріч з Ігорем Калинцем, святковий концерт, спортивну естафету, флеш-моб та показ фільму "Поводир".

 

24 серпня

Благодійний проект БТ «Мій тато захищає Україну» під назвою «Україна - це МИ»

Музей народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького

Головні гості свята - сім'ї учасників бойових дій. Свято відбуватиметься на трьох локаціях Музею: Велика Галявина, Дитяча Галявина і Співоче поле.

 

24 серпня

Сніданок з переможцем Всесвітніх Ігор 2017 Станіславом Горуною

Центральна частина міста, кафе «Свічкова Мануфактура» біля Домініканського собору

До сніданку зможуть долучитися усі охочі діти, які люблять чи хочуть навчитися займатися карате. Дітей частуватимуть солодощами.

 

17-23 серпня

Міжнародний шаховий фестиваль Літній Кубок Львова «Кубок Незалежності 2017»

готель «Нтон», вул. Шевченка, 154Б

Святковий турнір, присвячений до Дня Незалежності, який збере близько 300 учасників (до 250 дітей), в тому числі гостей з Польщі, Чехії, Білорусі та Молдови.

 

26-27 серпня

Кубок Лева з велотріалу

вул. Болгарська, 4, вхід в Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького

Святкові змагання з велотріалу у Парку культури, що зберуть близько 70 представників 9 клубів з 7 областей України (в т.ч. до 30 дітей). На змаганнях очікуються гості з Польщі та Угорщини

з 14.00 год.

24 серпня

Мистецький захід «Живи і міцній, Українська державо»

Площа перед НВК ім. В.Симоненка (вул. В. Симоненка, 6)

Святковий концерт «А над Україною вишиванка цвіте», флеш-моб «Тобі, Україно!», майстер-класи та виставка робіт прикладного мистецтва «Моє ім'я «Україна», конкурс малюнку на асфальті «Живи і люби свій рідний край», шаховий турнір

з 15.00 год.

24 серпня

Мистецький захід «Україна - це ми»

Площа перед пам'ятником Степану Бандері (площа Кропивницького)

Святковий концерт «Від серця до серця я пісню передам», майстер-класи з художньої кераміки, виготовлення м'якої іграшки, образотворчого мистецтва, виступи циркової студії, виставка макетів зброї «Від минулого до сьогодення» спільно з ГО "СВІМ"

 

24 серпня

Мистецький захід «Моя Україна»

Перед Інститутом банківської справи (просп. Чорновола, 61)

Святковий концерт, майстер-класи, краєзнавча вікторина, флеш-моб

 

24 серпня

Мистецький захід «З Україною в серці»

Площа перед кінопалацом імені О.Довженка (просп. Червоної Калини, 81)

Святковий концерт колективів Центру дитячої та юнацької творчості Сихівського району МЖК-1, виставка робіт вихованців гуртків декоративно-прикладного мистецтва

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!