Як Львів відзначає Міжнародний День Йоги. Фото

3432 0
18-19 та 20-21 червня з ініціативи Посольства Республіки Індія в Україні та за підтримки Львівської міської ради у Львові відбуватиметься святкування Міжнародного Дня Йоги. Багато безкоштовних тематичних майстер-класів, лекцій та занять буде проведено у парку імені Івана Франка та на площі Ринок». Пропонуємо переглянути, як проходить святкування.
Фото: Володимир Герасимчук

Фото: Володимир Герасимчук

 «Львів – це найбільш важливе туристичне місто України. Це дуже приємно, що Львів відзначає Дні Індійської культури разом із Міжнародним Днем йоги. Також у програмі буде 5 виступів танцювальних колективів з Києва. Також протягом 3-ох днів будуть показувати індійські фільми. І 19-20 червня будуть демонстрації йоги. Протягом цих днів буде дуже значний вплив індійської культури на Україну і на Львів», – розповів Манодж Кумар Бхарті, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні.

Під час святкування «Lviv Yoga Day» кожен має змогу долучитися до численних вправ з різних напрямків хатха-йоги від професійних тренерів з усієї України та повчитися у викладача йоги з Індії Нареша Кумар Надди, який спеціально прибув у ці дні до Львова.

Львів’яни знайомляться з різними технікам антистрес-медитації, бетуть участь у творчих майстер-класах, куштують здорову їжу, а також відвідуютьти лекції та семінари зі здорового способу життя та мислення, медитації, дієтології та краси.

Для відвідувачів також приготували фудкорти здорового харчування, еко-ярмарок, дитячі розваги, концерти відомих гуртів та інші активності.

Нагадаємо, що святкування Міжнародного Дня Йоги у Львові триватиме до 21 червня. Із повною програмою заходів можна ознайомитися за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк

Фото: dyvys.info

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!