Як Львів затопило після дощу. Фото

21179 0
Сьогодні, 20 вересня, у Львові зранку почався дощ, який згодом переріс у зливу. Дренажні системи не завжди справлялися з потоками води, тож невдовзі значна частина доріг була повністю залиті дощовими потоками.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

За попередніми даними затопленими були вул. Виговського біля ТВК «Південний», вул. Сахарова поблизу трамвайного депо, вул. Наукова біля «Сільпо», просп. Чорновола біля «Інтер сіті», вул. Джерельна, вул. Січових стрільців та інші вулиці, які знаходяться в низинах.

До рятування людей, які через негоду не змогли самостійно покинути громадський транспорт долучилась і поліція міста. Екіпаж №302 3-ого батайльну 3-ої роти Віталій Сушко та Назар Мончук виносили на руках жінок та дітей з маршуртки, яка застрягла посеред затопленої вулиці. Хлопці зняли взуття, підтягнули штани, зробили, так званий "мостик" з рук, і поволі евакуювали усю маршрутку. Чоловіки громадський транспорт покинули самостійно.

Фото із соціальних мереж

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!