Як Львів зробити більш сприятливим для життя. Експерти обговорять проблему озеленення міст

1878 0
Дискусію можна буде переглянути на ресурсах медіа-хабу «Твоє місто».
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

У четвер, 3 грудня, о 16:00 год медіа-хаб «Твоє місто» транслюватиме дискусію про зелені насадження у Львові та про роль у цьому бізнесу. Своє бачення озвучать як представники влади, так і громадського сектору.

У передових містах світу шириться рух на озеленення. Представники влади, громадськість та бізнес об’єднуються, щоб зробити міста більш сприятливими для життя. Які існують програми зелених насаджень: скільки це коштує і як їх виконувати, як боряться за зелені насадження громадські активісти і до чого тут підприємці, а також про те, як кліматичні зміни впливають на наші міста – ці та інші проблеми обговорять учасники дискусії у студії «Твого міста» в рамках ініціативи екологічної політики й адвокації в Україні фонду «Відродження». 

Її учасниками стануть:

Олександра Сладкова, керівниця управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради, співзасновниця громадської ініціативи з спільнокошту озеленення Львова;

Оксана Майборода, Координаторка громадської ініціативи з озеленення міста «Сад історій в Рівному»;

Микола Рябика, голова ГО «Плато», еколог, Львів;

Владислав Балінський, керівник ГО «Зелений лист», Одеса;

Олександра Халаїм, кандидатка біологічних наук, голова ГО Український Екологічний Клуб «Зелена Хвиля»;

Модераторка: Оксана Дащаківська, керівниця Західноукраїнського представництва МФ «Відродження».

Дискусію можна буде переглянути на сайті Tvoemisto.tv, на нашій Фейсбук-сторінці та Ютуб-каналі медіа-хабу.

Нагадаємо, раніше Tvoemisto.tv провело дискусію про вплив на міське середовище, зокрема Львова, кліматичних змін. Учасники обговорили можливості, інструменти та виклики на шляху до розробки комплексної кліматичної політики Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!