Як львівські депутати голосували за євроінтеграційні закони

3053 0
Сьогодні, 5 листопада, народні депутати під час голосування у Верховній раді не підтримали одну з умов для безвізового режиму з ЄС – внесення змін до Трудового кодексу України. Серед них і депутати з Львівщини.
Фото: uareview.com

Фото: uareview.com

Сьогодні на сесії Верховної Ради під час голосування про розгляд можливості врахування поправки про антидискримінаційну норму при підготовці до другого читання проекту Трудового кодексу України (№1658), яку озвучила народний депутат Ірина Геращенко, «за» проголосувало всього лише 117 нардепів.

Щодо народних депутатів з Львівщини, то підтримали поправку та проголосували «за» Дубневич Б.В. (Блок Петра Порошенка), Лопушанський А.Я. (Блок Петра Порошенка), Кацер-Бучковська Н.В. (Народний фронт), Подоляк І.І. (Самопоміч), Сидорович Р.М. (Самопоміч), Кіраль С.І. (Самопоміч), Єднак О.В. (позафракційний).  

Не голосували за законопроект п’ять нардепів Львівщини: Антонищак А.Ф. (Блок Петра Порошенка), Батенко Т.І. (позафракційний), Кадикало М.О. (Народний фронт), Мусій О.С. (позафракційний), Парубій А.В. (позафракційний).

Шестеро депутатів проголосувало проти внесення антидискримінаційної норми до Трудового кодексу: Матківський Б.М. (позафракційний), Хміль М.М. (Народний фронт), Бондар М.Л. (Народний фронт), Шухевич Ю.Р. (Радикальна партія Олега Ляшка), Козак Т.Р. (Опозиційний блок) та Добродомов Д.Є. (позафракційний).

Не з'явилися на сесію Дубневич Я.В. (Блок Петра Порошенка), Юринець О.В. (Блок Петра Порошенка), Кіт А.Б. (Блок Петра Порошенка), Лаврик О.В. (Самопоміч), Гопко Г.М. (позафракційна), Шурма І.М. (Опозиційний блок).

А ось утриматися вирішили Кубів С.І. (Блок Петра Порошенка), Левус А.М. (Народний фронт), Величкович М.Р. (Народний фронт), Васюник І.В. (Народний фронт), Березюк О.Р. (Самопоміч), Підлісецький Л.Т.(Самопоміч), Скрипник О.О. (Самопоміч), Парасюк В.З. (позафракційний).

Нагадаємо, народні депутати прийняли за основу проект Трудового кодексу України без врахування антидискримінаційної норми.

Джерело: Варіанти

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!