Як львівський бізнес переживає кризу та як її перетворити у можливість

1368 0
Учасники дискусії розкажуть, які найголовніші зміни пережив їхній бізнес за останні два місяці, які висновки з цього можна винести та як пережити кризу і розвивати свій бізнес, будуючи партнерства.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Через пандемію коронавірусу світ змінюється кардинально, що впливає на кожного мешканця планети. Останні два місяці світ «поставили на паузу» через карантин, а підприємці були змушені перейти в онлайн, призупинити або й закрити свій бізнес.

Tvoemisto.tv організовує антикризову онлайн-розмову львівського бізнесу, де за участі креативних власників та менеджерів компаній у співпраці з експертами Львівської бізнес школи УКУ та з подальшим залученням американських та європейських експертів, власників бізнесів та інвесторів шукатимуть найкращі рішення для бізнесу у цей непростий час.

Учасники дискусії розкажуть, які найголовніші зміни пережив їхній бізнес за останні два місяці, які висновки з цього можна винести та як пережити кризу і розвивати свій бізнес, будуючи партнерства. Участь у дискусії також візьмуть представники місцевої влади та Верховної Ради України.

Дискусія відбудеться сьогодні, 22 травня, о 15:30. Переглянути ефір можна буде на сторінці Tvoemisto.tv  у Фейсбук та Ютуб, а також на сайті.

В майбутньому подібні дискусії відбуватимуться щотижня у найближчі 2-3 місяці

Проєкт «Підтримка українського бізнесу в час кризи» виконується в межах проєкту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!