Велосипедом на роботу. Як львів’янам долучитись до акції

2272 0
Всесвітній зимовий день «Велосипедом на роботу», який проходитиме 13 лютого, покликаний розвіяти міф про сезонність велотранспорту та заохочує людей частіше користуватись велосипедом взимку. Цього дня велосипедисти усього світу виїжджають на велосипедах на роботу або на навчання, якою б не була погода. Львів'ян також запрошують підтримати ініціативу.
фото: lav.org.ua

фото: lav.org.ua

Для участі потрібно зареєструватись на сайті Весесвітнього зимового дня “Велосипедом на роботу”. На карті в режимі реального часу відображається кількість людей, що збираються поїхати цього дня велосипедом на роботу. В кінці буде визначено найвелосипедніше місто світу. Львівські велосипедисти активно приєднюються до цієї акції. На сайті  Всесвітнього зимового дня «Велосипедом на роботу» уже зареєстровано 36 велосипедистів зі Львова.

Перш ніж виїхати велосипедом, варто ознайомитись із правилами їзди на велосипеді зимою:

  1. Якщо на велосипеді лиса гума – слід змінити її на гуму з протектором більшим за 2 мм. Колеса повинні бути злегка приспущені. Якщо є кошти, рекомендуємо придбати шиповану гуму;
  2. Опустіть сідло нижче – щоб ноги при заносі змогли зупинити падіння;
  3. Під час поїздки не робить різких рухів, так уникнете більшості падінь;
  4. Якщо велосипед обладнаний передачами рекомендуємо їздити на високій передачі, щоб уникнути пробуксовування заднього колеса і відповідно заносу;
  5. Слід також пам’ятати просте і дуже важливе правило:
    Не гальмувати: на поворотах, кризі, мокрих, нерівних поверхнях! Швидкість слід зменшувати до перешкоди, а не на ній.

Читайте також: Велосипедом на роботу. Три аргументи «за»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!