Як львів’янам долучитись до Форуму у Давосі

13932 0
Цього року зустріч Світового економічного форуму виходить за межі Давосу – 40 міст з усього світу організують місцеві сесії Shaping Davos та доєднаються до панельних дискусії в Давосі. Місцеву сесію у Львові організовує львівський хаб спільноти Global Shapers за підтримки LvBS. Сесія відбудеться 20 січня у приміщенні Львівської бізнес-школи. Мова заходу – англійська.
www.europeanceo.com

www.europeanceo.com

 Для участі у сесії необхідно заповнити аплікаційну формуЯк повідомили у прес-службі Львівської бізнес-школи УКУ, разом із хабами Піттсбургу (США), Кіто (Еквадор), Ер-Ріяд (Саудівська Аравія) учасники хабу доєднаються до живої панельної дискусії «Від ідеї до дії: творення культури інновацій» в Давосі. Молоді лідери та визнані фахівці з усього світу матимуть можливість спілкуватись у режимі реального часу.

Прямому включенню в Давос передуватиме львівська сесія Shaping Innovation Ecosystem. В рамках сесії відбудеться панельна дискусія за участі Андрія Ганкевича (голова наглядової ради Кластера IT-BPO), Романа Зінченко (координатор мережі енергетичних інновацій greencubator), Богдана Купича (віце-президент KM Core, директор Founders Institute в Україні), Максима Лисака (виконавчий директор Startup Depot), Наталії Обозненко.

Під час дискусії панелісти обговорять важливість та особливість культури інновацій в країнах, що розвиваються, зокрема в Україні та Львові. Після панельної дискусії ми спробуємо більше розібратись в інноваційній екосистемі та в її компонентах. Під час фінальної панельної дискусії в Давосі участь візьмуть Тім Браун (CEO, IDEO), Білл Макдермот (CEO, SAP), Файк Сіджбесма (CEO, DSM).

В рамках дискусії шукатимуть відповіді на такі питання:

- коли інноваційні зусилля стають неуспішними? Чому?

- які основні причини страху перед інноваціями? 

- як можна створити систему й культуру іннновацій, експериментів та адаптації? 

Довідка:

Global Shapers Community – це об'єднаннях молодих лідерів (20-30 років), які ефективно втілюють позитивні локальні та глобальні зміни у своїх містах. Global Shapers — ініціатива Всесвітнього економічного форуму у Давосі, яку втілюють з метою надати можливість молодим людям впливати на глобальні рішення, які приймають учасники Форуму. В Україні діє чотири осередки – Львів, Київ, Одеса, Харків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!