Як львів’янам долучитись до патрулювання міста онлайн. 5 кроків

3042 1
Канал Varta1 на рації Zello був створений під час Майдану для координування дій автомобілістів. Сьогодні цей канал використовується для координації патрулювання Львова, оперативного спілкування, перевірки та поширення інформації з питань безпеки міста. «Безпечне місто» підготувало покрокову інструкцію, як встановити Zello на Ваш смартфон та підключитися до каналу Varta1.
habrahabr.ru

habrahabr.ru

Крок 1

Завантажити програму можна, перейшовши на сайт zello.com. Якщо Ви власник телефону на базі Android – знайдіть програму на Google play.

Крок 2

Коли програма вже завантажена – введіть свої дані та перевірте (за допомогою кнопки “Перевірити” справа біля імені), чи немає на каналі користувача з таким самим ім’ям. Натисніть кнопку “Створити”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів посилено патрулюють. На вїздах поставили блокпости

Крок 3

Зареєструвавшись і пройшовши тестову перевірку звуку, натисніть на кнопку “Канали” та оберіть “Find a channel”.

Крок 4

Знайдіть канал varta1. Перший із них – основний. Є також varta info та окремі канали для різних цілей, регіонів тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів’ян закликають до захисту рідного міста

Крок 5

Додайде канал і дочекайтеся, доки адмін Вас долучить до нього. Говорити можна, затиснувши коло з помаранчевим обідком. Коли обідок  стане червоним – Ви в ефірі. Але не зловживайте цією можливістю та перед цим уважно прочитайте правила каналу. Щоб відключити канал і не чути ефіру рації перейдіть до списку каналів та натисніть кнопку “Вимкнути” біля назви каналу.


Читайте також:
28 Січня, 2015 19:10
Bibo Є ще крок №6.
Після того як вас додадуть до каналу варто посидіти і послухати щоб зрозуміти специфіку роботи, а не пікати і подавати якісь невідомі звуки.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!