Як львів'янам подати онлайн документи у Центр зайнятості

12698 0
Тепер кожен, не виходячи з дому, може надіслати документи для реєстрації у Центрі зайнятості.
фот: budz.com.ua

фот: budz.com.ua

Документи для реєстрації можна подати через скриньки для кореспонденції, що розміщені у кожному центрі зайнятості або філії ЛОЦЗ, а також електронною поштою. Про це повідомили у Львівському обласному центрі зайнятості.

Для спрощення процедури реєстрації в режимі онлайн на вебсторінці Державного центру зайнятості запрацював новий сервіс ««Електронне подання документів». 

Для користувачів Інтернету підготовлена детальна інструкція, у якій розписані покрокові дії щодо виповнення та подання до служби зайнятості через e-mail необхідних документів, зазначений їхній перелік, містяться посилання на бланки заяв про надання чи поновлення статусу безробітного, про призначення або поновлення виплати допомоги з безробіття, описані правила взаємодії безробітних із центром зайнятості у період карантину.

Електронні адреси та гарячі телефонні лінії базових центрів зайнятості та філій Львівського обласного центру зайнятості можна знайти за посиланням.

Прийом документів поточною датою завершується о 17.00 (у п’ятницю – о 15.45). Отримана після згаданого часу кореспонденція буде датована наступним днем.

Заявник несе відповідальність за достовірність поданих відомостей, у заявах повинен зазначити актуальні контакти (e-mail, номер телефону), у разі неправильно оформлених документів до нього зателефонує працівник центру зайнятості та поінформує про подальші дії.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!