На правах реклами

В Україні ліквідовують жеки. Як львів'янам створити ОСББ?

3406 0
«Стань господарем свого будинку» – така загальноміська кампанія стартує у Львові. У кожному районі міста організують спеціальні навчання, під час яких львів’ян поінформують про усі переваги ОСББ і про те, як правильно ним керувати.

"Запрошуємо всіх львів’ян телефонувати нам на "гарячу лінію" (032) 297-1000 і реєструватися. Ми будемо проводити навчання у всіх районах, залучаючи наших юристів, найкращих голів ОСББ, аби спільно визначити найкращий спосіб управління вашим будинком", – каже Любов Давидович, депутат Львівської міської ради фракції "Об’єднання "Самопоміч".

За її словами, першочергово тренінги проведуть у тих районах міста, мешканці яких подадуть найбільше заявок на участь у навчаннях. Варто не зволікати. Відповідно до законодавчих змін, до 1 липня усі будинки Львова мають обрати собі нового господарника, адже в Україні ліквідовують комунальні підприємства.

Пріоритет для здійснення ремонтно-відновлювальних робіт буде надаватись тим будинкам, мешканці яких мають намір створити ОСББ.

Нагадаємо, з 1 липня 2015 року набрав чинності закон "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку". Він передбачає три форми управління багатоквартирним будинком.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!