На правах реклами

Як львів’янам заощадити на покупках в Duty free на кордоні. Інструкція

13137 0
Онлайн-сервіс MyDutyFree дозволяє обрати товари в дьюті-фрі ще до початку подорожі, спланувати свою покупку на кордоні та отримати знижку.
Фото: ostarbeiter.vn.ua

Фото: ostarbeiter.vn.ua

На сайті сервісу мандрівники можуть ознайомитися з асортиментом та цінами в онлайн-каталозі в магазині на пропускному пункті, через який вони збираються подорожувати до Європи, обрати товари та оформити на них попереднє замовлення.

Магазини дьюті-фрі на прикордонних пропускних пунктах Закарпатської області підключилися до онлайн-сервісу MyDutyFree. Відтепер послуга попереднього замовлення товарів доступна на пунктах Дякове, Ужгород, Чоп. Окрім того, сервіс доступний в магазинах інших областей України: на пропускних пунктах Порубне (Чернівецька область), Доманове та Ягодин (на Волині).

Оформлене замовлення надійде до магазину, де касири зберуть обрані товари та підготують  покупку. Коли ви приїдете на кордон, готове замовлення вже чекатиме в магазині дьюті-фрі. Все, що залишиться зробити — сплатити зі знижкою та забрати свою покупку.

Завдяки послузі MyDutyFree заощаджується час на кордоні. Ви матимете змогу заздалегідь обрати товари з каталогу, а покупку підготують до того моменту, коли потрапите до магазину. Окрім цього, сервіс надає гарантовану знижку 5% на кожне оформлене на сайті замовлення.

Для того, щоб замовити товари та отримати знижку, необхідно обрати необхідне з каталогу на сайті mydutyfree.net, вказати своє ім'я та дату подорожі. Замовлення має бути оформлене не пізніше, як за годину до вашого прибуття на кордон.

Знижка нараховується автоматично. До того ж, на сайті ви можете обрати валюту, в якій збираєтеся розраховуватися (гривні, євро чи долари) — так ви зможете планувати суму, яку сплачуватимете в магазині.

Замовлення можна також зробити за допомогою мобільних додатків для Android та iOS.

А для тих мандрівників, чиї друзі часто замовляють щось в дьюті-фрі, MyDutyFree має спеціальну послугу “Спільний кошик”. Зробіть своє замовлення та надішліть друзям ваш номер. Друзі зможуть обрати на сайті товари для себе та самостійно додати їх до вашого замовлення. Спільну покупку ви заберете при перетині кордону.

Сервіс MyDutyFree вже півтора року працює в аеропортах Бориспіль та Одеса. Проте зараз нагоду заощадити кошти та час на шопінгу в дьюті-фрі мають і ті, хто надає перевагу автомобільним подорожам.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!