На правах реклами

Як львів’янам зекономити на купівлі квартири влітку: актуальна пропозиція

4154 0
У Львові упродовж літа можна вигідно придбати сучасні квартири, скориставшись пропозицією одного з найнадійніших забудовників Львова.

«Наша пропозиція – для вимогливих та практичних людей, які не хочуть втрачати на якості та при цьому зекономити кошти на власні потреби. Новобудови ЕКО-ДІМ – нові, практичні квартири в енергоефективних будинках – зараз доповнилися також доступною ціною», - говорять в компанії ЕКО-ДІМ. 

За словами директора АН «ЕКО-ДІМ» Романа Бука, клієнти матимуть змогу зекономити на купівлі і використати зекономлені кошти на власний розсуд. «У вартість квартир в наших новобудовах ми не включаємо вартість подарунків чи бонусів, адже наша основна спеціалізація – сучасне житло. Ми  вважаємо, що клієнт сам повинен обрати, на що витратити зайві кошти – відпочинок, навчання, подорожі чи товари».

На квартири в будинках по вул. Величковського та на просп. Червоної Калини влітку можна зекономити від 5 до 10% від вартості квартири.

Вже цього літа заплановано здачу трьох новобудов ЕКО-ДІМ в експлуатацію – 1-а черга будівництва на вул. Стуса, ЖК на проспекті Червоної Калини та ЖК ЕКО-ДІМ на вул. Мазепи-Інструментальна.

Обрати нові квартири можна в нових об’єктах компанії, адже зараз триває будівництво нових об’єктів – ЕКО-ДІМ на вулиці Орній (район пр. Чорновола-Під Голоском), вул. Величковського та новий будинок на пр. Червоної Калини,37.

Детальніше про новобудови ЕКО-ДІМ - http://eko-dim.com/buildings.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!