Як львів'яни у соцмережах дякують Порошенку за президентство

15762 4
Згідно з майже 99% опрацьованих протоколів по Україні, чинний президент Петро Порошенко лише на Львівщині переміг у виборах.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Центральна виборча комісія продовжує рахувати голоси українців у другому турі виборів Президента України. Згідно з майже 99% опрацьованих протоколів, Володимир Зеленський отримав понад 73% голосів, а чинний президент Петро Порошенко — 24,48%. Львівщина стала єдиною областю, де Порошенко переміг з результатом майже 63%. Уже після оголошення перших результатів національного екзит-полу львів'яни у Facebook почали дякувати йому за 5 років президентсва.

Читайте також: Народовладдя та добрі дороги. Що насправді обіцяє у своїй програмі Зеленський


Читайте також:
23 Квітня, 2019 07:18
Сергій Лозвиця
22 Квітня, 2019 23:07
Павло Найбідніша країна Європи, прокляття сотень тисяч людей які змушені кинути рідну домівку заради куска хліба.
Тепер що, звинувачувати цих людей що вони хочуть змін????
22 Квітня, 2019 23:02
Павло А тисячі людей які вимушені їхати в рабство, коли будуть дякувати?
22 Квітня, 2019 17:36
666 ... серед тих "дякувальників" точно немає таких , кого б зачепило розстрілом людей на майдані ... нема кінця-краю переліку таких "дрібниць" , до вирішення яких оті екс-президентські руки ( що навіть не по лікоть , а по самі плечі в крові ) так і не дійшли ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!