Як львів’яни голосують у другому турі. Фото з соцмереж

33891 1
21 квітня українці обирають нового президента. Tvoemisto.tv зібрало фото з виборчих дільниць, які львів’яни активно публікують у соцмережах.
фото: Facebook/Vitalii Kyryliv

фото: Facebook/Vitalii Kyryliv

Сьогодні, 21 квітня, в Україні відбувається другий тур виборів президента. За результатами першого туру виборів Президента України, який відбувся 31 березня, до другого туру увійшли шоумен та актор Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко із результатами 30,24% та 15,95% відповідно.

Короткі програми всіх кандидатів можна переглянути за посиланням. Додамо, що у переддень тиші, 19 квітня, у Києві на НСК «Олімпійський» відбулись теледебати між обома кандидатами, натомість на офіційні дебати на UA: Суспільне прийшов лише Петро Порошенко.

Читайте також: Українці обирають президента: усе про другий тур виборів у Львові та області. Оновлюється

Усі дільниці запрацювали з 8:00 й будуть відчинені до 20:00. Із собою необхідно взяти документ, що посвідчує особу – паспорт чи ID-картку, а військовослужбовці можуть проголосувати з військовим квитком. Закон не вимагає брати з собою запрошення чи повідомлення на вибори, а також ручку, папір чи інші додаткові речі.

Фото Христини Процак


Читайте також:
21 Квітня, 2019 14:01
666 ... не побачив жодної різниці між вдоволеними виборцями 2019р. і вдоволеними і гордими виборцями часів Микити (Кукурузника) , Брежнєва Л.І. і отої горбатої мерзоти міченої ... їм (отаким виборцям) завжди все одно , кого і що обирати ( чи мед, чи гі.вно) ... поки "смак" до них дійде , то знову почнеться ота українська забава -- вибори із кандидатів-3,14...ів ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!