Як львів’яни можуть допомогти військовим і мешканцям Авдіївки

4558 0
Після загострення військового протистояння у Авдіївці оголошено надзвичайний стан. У місті, при температурі до -20 градусів вночі, перебої зі світлом, немає гарячої води та опалення.
фото: witter.com/hashtag/Avdiivka

фото: witter.com/hashtag/Avdiivka

Волонтери активно готують партії допомоги для відправки у Донецьку область та закликають всіх небайдужих долучитися до збору необхідних речей для військових та місцевого мирного населення. Серед найбільш необхідного: продукти харчування, питна вода, теплі речі, противірусні та протизастудні препарати, вітаміни, ковдри, пледи, свічки, ліхтарики, батарейки, сірники, памперси, дизель.

Ми зібрали інформацію про те, як кожен може допомогти людям, котрі опинилися у складних обставинах: грошима, речима, професійними уміннями.

Збір коштів від ПриватБанку

 «Ми, звичайно, не можемо залишитися осторонь, – повідомили в прес-службі банку. – Зараз проводимо екстрену закупівлю найнеобхіднішого на гроші, що було зібрано в рамках минулих благодійних кампаній, і запускаємо новий благодійний марафон для допомоги усім постраждалим за останні дні на Сході України».

Перерахувати кошти на допомогу потерпілим від бойових дій на Донбасі можна через будь-який банкомат ПриватБанку за допомогою спеціальної заставки або через меню «Благодійність». Підтримати ініціативу банку та його клієнтів можна й у Приват24 або на сайті https://blago.privatbank.ua.

Також кошти можна перерахувати на спеціальний благодійний рахунок:

- р/р: 26001060358954

- МФО: 305299

- ЄДРПОУ: 37806835

- призначення платежу: фінансова допомога на безповоротній основі за програмою «Гуманітарна допомога постраждалим у зоні АТО» від П.І.Б., ІПН.

Акція #явіддаюсвоювечерю

Волонтери започаткували акцію, яка пропонує відмовитися від вечері у закладах і зекономлені гроші перерахувати на допомогу бійцям та місцевим мешканцям Авдіївки.

«З Відкритим Серцем У Майбутнє»

Усі охочі допомогти фінансово також можуть перераховувати гроші на картку Ірині Шугайло, керівниці Благодійного Фонду «З Відкритим Серцем У Майбутнє». Номер картки – 4149 6258 0239 3957.

Збір речей у Львівській філармонії

Львівська філармонія оголошує збір теплих речей на Авдіївку для дорослих (150 осіб) та дітей (90 осіб): ковдри, светри, шкарпетки, верхній одяг. Прохання — речі приносити чистими. Також є потреба у медикаментах: протизастудних, антивірусних, краплях до носа, вітамін С; продуктах харчування тривалого терміну зберігання, засобах гігієни, підгузках на різний вік, включаючи дорослих. Речі можна приносити черговому філармонії (службовий вхід, 2 поверх). Зібрані речі будемо відправляти кожного тижня в п'ятницю. Перше відправлення заплановане на 3 лютого.

Деталі за телефонами: 235 75 42, 097 719 07 92, 067 161 03 48.

Збір речей у Центрі забезпечення військових

4 лютого волонтери Центру забезпечення військових їхатимуть в Авдіївку і просять допомогти зібрати найнеобхідніше, а саме:  кровоспинні та протизастудні засоби, медичний розхідний матеріал (перев'язочний матеріал, системи тощо), постіль, ковдри, простирадла, рушники, теплу білизну, шкарпетки, рукавиці, шапки, обігрівачі, ліхтарики, батарейки, одноразовий посуд, вологі серветки, дизель.

Місце збору допомоги: Центр забезпечення військових, вул. Липинського, 54.

Допомога медиків-добровольців

«Шановні колеги! Лікарні і мешканці Авдіївки потребують медиків-добровольців. Прошу звертатись до відділу кадрів департаменту (Львів, М.Конопницької, 3)», – закликала на сторінці у Facebook Ірина Микичак, т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!