Як львів’яни перед Вербною неділею прибирали місто. Фото

1190 0
Загалом прибрали 70% територій цвинтарів. Цю роботу продовжать і у понеділок.
фото христини процак

фото христини процак

Львів’яни напередодні Великодніх свят долучилися до прибирання міста. Так, станом на обід сьогодні, 24 квітня, до нього залучили понад 1 700 містян, ще 420 людей прибирали у парках, висадили 52 дерева, зібрали 737 куб. метри сміття, також на переробку скерували розкрижовані гілки дерев – 749 куб. м.

Загалом прибрали 70% територій цвинтарів. Цю роботу продовжать і у понеділок. 

«Були залучені підприємства, установи, організації. Багато сміття зібрали, також розкрижували дерева, де необхідно було. Усі заплановані місця ми прибрали», – цитує заступницю міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірину Маруняк пресслужба ЛМР.

Для зручності львів’ян напрацювали інтерактивну карту, на якій зібрали місця, зокрема важкодоступні території, що особливо потребують прибирання.

Нагадаємо, мешканці можуть долучатись, прибравши власні прибудинкові території, дитячі майданчики чи висадивши квіти. Також у межах міського прибирання будуть висаджені зелені насадження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!