Як львів’яни прибирали у парках. Фото

2506 0
Сьогодні у шістьох парках Львова відбулась акція «Зробимо Україну чистою! - 2015», яка є частиною всесвітнього руху «Lets Do It World».

Міжнародний рух «Lets Do It World» бере початок із 2008 року, коли в Естонії 50 000 людей одночасно прибирали у громадських місцях протягом п'яти годин. Зараз акцію проводять у 112-ти країнах приблизно 11 мільйонів учасників. Мета акції – зробити нашу планету чистішою, і для цього організатори сподіваються долучити до 2018 року близько 350 мільйонів людей.

В Україні акцію проводять вже п'ятий рік, і цьогоріч її підтримали в усіх областях. У Львові волонтери акції долучились прибиранням у Парку культури ім. Богдана Хмельницького, Шевченківському гаї, Горіховому гаї, Сихівському, Стрийському та Снопківському парках.

Фото: Вголос.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!