Як львів’яни ставляться до підпалів російських банків. Опитування

2036 0
Український центр вивчення громадської думки «СОЦІОІНФРМ» провів опитування, щоб дізнатися думку львів’ян про декілька підпалів «Сбербанку», які невідомі вчинили у ніч з 21 на 22 лютого. Щоб дізнатися їх думку опитали 40 містян.
фото: facebook.com/otardovzhenko

фото: facebook.com/otardovzhenko

Для збору інформації соціологи використали стандартизоване інтерв’ю «обличчям до обличчя» на вулицях міста. Помилка репрезентативності дослідження +/- 2 %.

Як показали результати опитування більшість львів’ян не схвалюють таких дій (53,3%). Проте значна частина опитаних сказали, що ставляться до цього позитивно (29,0%).

Нагадаємо, внаслідок дій невідомих постраждало три відділення російського банку. Як розповіла Tvoemisto.tv речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте також: Чому не варто аплодувати вандалізму проти «Сбербанку» Росії у Львові? Репліка

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!