На правах реклами

Як львів’яни святкували День народження аквапарку «Пляж». Відео

4657 0
Минулого року аквапарк «Пляж» позитивно здивував спраглих водойми львів’ян відкриттям відкритої пляжної зони, де можна позасмагати, а цього року подарував справжнє свято відвідувачам з нагоди свого восьмого Дня народження.

Програму святкування розділили на два дні – 6 та 7 серпня. Львів’яни мали змогу в ці дні не тільки розважитись на різноманітних водяних гірках та поплавати в басейні, але і відвідати дитячі та дорослі розваги, взяти участь у різноманітних конкурсах.

Програмою святкування також передбачили цілу низку цікавих подарунків та сюрпризів від партнерів свята.

Оцінили відвідувачі виступ шоу-балету та бульбашкове шоу, а запальну атмосферу свята підтримували професійні барабанщики – гурт Drum Forse.

 

Партнери свята: TРЦ King Cross Leopolis, Дитяча Планета, Columbia, Arena, Кіно Манія, Дельфінарій “Оскар” та Кінопалац (Львів).

Адреса та графік роботи аквапарку «Пляж»: м. Львів, вул. Кн.Ольги, 114, без вихідних.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!