Як львів’яни вчились електронну музику міксувати

2036 0
На вихідних у Львові музиканти вчили всіх охочих писати та грати електронну музику. Акція «Музичне обличчя Львова» пройшла в Майстерні міста. Тут звучали виключно треки про місто Лева – від музикантів відомих і не дуже.
Фото: Мирослав Трофимук

Фото: Мирослав Трофимук

«У неділю навчитися міксувати прийшло близько 30 людей. Люди підходили, розпитували, пробували щось покрутити, натиснути. В результаті, звісно, нових пісень ніхто не написав. Але четверо дівчат змогли зробити колаж із 20 треків про Львів», – розповів tvoemisto.tv ініціатор акції Мирослав Трофимук.

Всі, хто прийшов у Майстерню міста, працювали з піснями Скрябіна, Плачу Єремії, Вови зі Львова, Віктора Морозова, Лесик-бенд тощо.

«Враження хороші, було цікаво. Хоча нових ді-джеїв і не народилось, головне, що ми зацікавили людей і вони спробували себе в електронній музиці», – додав Мирослав Трофимук.

 

Відео: Pup Zemli


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!