Як львів'яни відвоювали візочок у крадія

3753 0
Вчора, 1 квітня, львів'янка у групі «Варта-1» повідомила про те, що цього дня з-під поліклініки на вул. Чупринки викрали дитячий візок. Жінка залишила його на 15 хвилин, а коли повернулася, візка уже не було. Буквально за кілька годин активні львів'яни виявили злодія, а міліція його затримала.

«Після того, як повідомлення про крадіжку опублікували на сторінці «Варта-1», учасники групи виявили, що подібний візочок виклали на продаж в мережі Інтернет. Підозрілими виявилися не лише ціна на цей візок, але і попередні товари, які продавала ця людина – ціни були сильно занижені, речі продавалися «терміново», – розповів у коментарі tvoemisto.tv голова виконкому громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич.

Тим часом жінка, у якої викрали візок, написала заяву у міліції, а активісти «Варта-1» звернулися до львівської міліції із проханням перевірити особу, яку вони підозрювали. Як з'ясувалося, у міліції таки була інформація щодо злочинів продавця візка – він був помічений у дрібних крадіжках.

Власниця візка разом із міліцією виїхала за адресою злочинця. Там правоохоронці знайшли не лише викрадений візок, але і чимало інших викрадених речей. Крадія затримала міліція.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!