Як львів’яни зустрічали десантників «вісімдесятки». Фото

4282 0
Небайдужі мешканці міста, родичі, друзі та близькі зустрічали львівських захисників, які пробули в зоні АТО кілька місяців. Пропонуємо вам фоторепортаж зустрічі, у якому зафіксовані найщиріші емоції.
фото: www.day.kiev.ua

фото: www.day.kiev.ua

Учора, 12 червня, додому із зони АТО приїхали 136 бійців 80-ої аеромобільної бригади. Бійці прибули потягом «Харків–Львів» на головний залізничний вокзал, де на них із нетерпінням чекали рідні та близькі. На пероні – обійми, квіти, національні прапори і відкорковане шампанське: за щасливе повернення.

«Приємно, що налагоджена система ротації і люди мають час на відпочинок», – говорить керівник Західного регіонального медіа-центру підполковник Олександр Поронюк, який, до речі, сам кілька днів тому повернувся до Львова із зони бойових дій.

Читайте також: У Львові частуватимуть містян та збиратимуть допомогу армії

Військовослужбовці пробули у зоні АТО хто три, а хто – шість місяців. Певний час відпочиватимуть, а через два тижні знову на службу.  Кажуть, що не терпиться якомога швидше скинути форму, помитися, переодягтися у цивільне, поїсти домашнього і бодай кілька днів побути вдома – в оточенні рідних, у мирному і спокійному Львові. 

Джерело: День


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!