Політична реклама

Як львів’янину змінити сімейного лікаря

1671 0
Якщо львів’янин незадоволений кваліфікацією свого сімейного лікаря, він має право вибрати та заміни медика, який подає первинну медичну допомогу.

Для того, аби замінити свого сімейного лікаря, варто звернутися у поліклініку, в центр первинної медико-санітарної допомоги чи амбулаторії сімейного лікаря, написати відповідну заяву на ім’я головного лікаря та заповнити реєстраційну форму, повідомив Богдан Остальський, головний педіатр Львова.

Для цього також треба вказати причину, чому хочете замінити лікаря. Бажано, щоби обраний вами лікар був з того самого сімейного відділення, що й попередній, аби він знав свою дільницю. 

А щоби легше було обрати сімейного лікаря, адміністрація медичного закладу зобов’язана забезпечити вільний доступ до такої інформації: ім’я та по батькові лікаря, спеціальність, кількість прикріплених пацієнтів, стаж роботи, кваліфікаційна категорія, почесні звання і адреса, за якою він приймає.

Джерело: Львівська пошта


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!