Перевізників у Львові зобов'язали впорядкувати інформацію в маршрутках. Вимоги

5285 1
У Львові затвердили порядок розміщення інформації на автобусах та в салоні автобусів. Такий наказ підписали за ініціативи громадських активістів.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради зобов’язав перевізників Львова до 30 червня упорядкувати розміщення інформації у всіх автобусах, які їздять на маршрутах міста.

“Номер маршрутки, зупинки, схему руху, куток споживача, інші документи водії маршруток розміщують хто де може. Ми зобов'язали перевізників розмістити цю інформацію в однакових місцях у всіх автобусах”, - розповів tvoemisto.tv начальник управління транспорту та зв'язку Віктор Щир.

Окрім того, за його словами, у всіх маршрутках трафарети та схеми руху повинні бути однакового зразка. Так, передній, боковий та задній трафарети розміщуватимуть в нішах, передбачених заводом-виробником або у спеціальних держаках, виготовлених перевізником. Біля передніх та задніх дверей на автобусі мають бути позначення входу та виходу.

Куток споживача (3), в якому зазначається витяг з "Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту", інформація про перевізника та страховика має бути на задній стороні скла за водієм. Там же мають бути розміщені написи “Аптечка та вогнегасник - у водія” (4) та “Не курити” (5).

Над склом за водієм має вказуватися вартість проїзду та розмір штрафу за безквитковий проїзд (6). В салоні над лобовим склом розмістять інформацію про водія (8) та пасажиромісткість транспорту (9). Позначення місць для інвалідів та пасажирів з дітьми має бути на склі бокового вікна біля передніх пасажирських сидінь лівого ряду (13).

Перелік зупинок (14) на маршруті та розклад руху (15) автобусів по маршруту розмістять у салоні на задній стороні бокового трафарету. 

7 - напис "Водію заборонено курити, розмовляти по телефону";

11.1 - позначення виходу;

12.1, 12.3 - позначення аварійного виходу;

17 - місце для оголошень та реклами;

19 - реклама.

 


Читайте також:
10 Липня, 2014 16:22
Олег Ніхто непише ,хто водій і рідко побачиш хто перевізник ,щоб звернутись про неякісне надання послуг. Як сказати ,що саме цей водій? Потрібно ,щоб було посвідчення з фотокарткою ,печаткою мокрою, номер посвідчення. Так ,щоб чітко було видно і для людей із помірно слабким зором, на вказаному вами місці.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!