Як можна сплатити штраф за порушення ПДР онлайн

1881 0
За допомогою додатку«Штрафи ПДР» можна легко виконати пошук постанов, оформлених на транспортний засіб
Фото: companies.dev.by

Фото: companies.dev.by

Державний мобільний додаток дозволяє сплатити онлайн штрафи, які вже винесені і оперативно отримувати повідомлення про нові постанови або зміни їх статусу. У додатку також є інформація про розміщення на карті камер автоматичної фіксації порушень ПДР. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров.

Читайте також: На Львівщині ще немає жодної камери для автофіксацій порушень ПДР

«За допомогою додатку можна легко виконати пошук постанов, оформлених на транспортний засіб, а також оформити підписку на отримання повідомлень про винесення нових постанов. При цьому надається знижка 50% при сплаті штрафу, якщо оплата здійснена протягом 10 банківських днів з моменту отримання постанови», - зазначив Сергій Гончаров.

 

Крім того, додаток «Штрафи ПДР» стане в нагоді тим водіям, які не є власниками транспортного засобу. Після фіксування порушення повідомлення поштою прийде безпосередньо власнику авто або відповідальному користувачеві, а додаток дозволяє будь-якому користувачеві, який оформив підписку, отримати штрафи для цього транспортного засобу.

Читайте також: В Україні запрацювала автоматична фіксація порушень на дорогах

Скачати мобільний додаток «Штрафи ПДР» можна за наступними посиланнями для Android, для IOS стане доступним найближчим часом. Розроблений також телеграм-бот «Штрафи ПДР» @ShtrafyPDRbot. За допомогою бота так само можливо оформити підписку на транспортний засіб та сплатити штраф з використанням банківської картки.

Також додамо, що оплачувати штрафи онлайн можна також у додатку «Дія».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!