Як можуть змінити маршрут автобуса №28 у Львові

2195 0
На маршруті пропонують випустити вісім автобусів, що курсуватимуть з інтервалом кожні 13 хв.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

У Львові планують змінити маршрут автобуса №28, який курсує з Рудного до АС-2 у Львові. Про це повідомила депутатка ЛМР Ольга Посипанко.

Читайте також: Перезавантаження громадського транспорту. Що (не)змінить е-квиток у Львові

За її словами, на одне з наступних засідань виконкому ЛМР, управління транспорту та комунальне «АТП-1» змінити маршрут автобуса №28 та збільшити кількість машин. Зокрема у Львові автобус матиме кінцеву зупинку біля ТЦ «Форум», а у Рудному доїжджатиме до семінарії.

На маршруті пропонують випустити вісім автобусів, що курсуватимуть з інтервалом кожні 13 хв. Після зміни маршруту аналізуватимуть його доцільність і переглядатимуть його наприкінці лютого.

Читайте також: Як це працювати контролером у трамваях Львова. Репортаж

Додамо, у міськраді планували запустити автобуси великого класу на маршрут №28, а до Старого Рудного – запустити безкоштовний експрес. Утім місцеві мешканці виступили проти такої ініціативи. Торік до Рудного запустили автобуси №52, а автобуси №28, замість Варшавської, почали курсувати до АС-2.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!