Як на Львівщині ремонтують аварійний міст через Дністер. Фото

4382 0
Міст у селі Тершів є складовою дороги Н-13 Львів — Самбір — Ужгород.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

У селі Тершів Старосамбірського району ремонтують аварійний міст через річку Дністер, який є частиною траси Н-13 Львів – Самбір – Ужгород. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Його ремонт розпочали у 2018 році. Станом на зараз підрядни вже розібрали наявний дорожній одяг, влаштували накладну плиту та перехідні плити на одній смузі руху. Пізніше облаштують асфальтобетонне дорожнє покриття, бар’єрне та перильне огородження.

Читайте також: Як на Львівщині ремонтують аварійні мости. Фото до і після

Нагадаємо, 7 листопада Служба автомобільних доріг у Львівській області підписала угоду з компанією-підрядником ТзОВ «Лд-Галбуд». Згідно з даними системи Youcontrol, фірма зареєстрована у Дрогобичі та займається будівництвом житлових та нежитлових приміщень. Власником компанії є Ярослав Лоза. Завершити роботи мали до кінця 2018 року.

Зауважимо, що в селі Заліски на Жидачівщині також реконструюють міст через Дністер, який розташований на автодорозі Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка (через Вінницю).

Фото прес-служби ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!