Як на Львівщині ремонтують дорогу між Підгорецьким замком і Золочевом. Фото до та після

9317 0
Цією дорогою пролягає туристичний маршрут «Золота підкова Львівщини».
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщині триває поточний середній ремонт автомобільної дороги О140103 Ясенів – Золочів, що у Золочівському районі. Дорогу ремонтують у межах програми «Велике будівництво».

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на ділянці між Золочевом та Грабово. У 2020 році на цю дорогу передбачили 53,2 млн грн із державного дорожнього фонду.

Дорожники вже розпушили наявне дорожне покриття, влаштували основу ЩПС та асфальтобетонне покриття протяжністю 7,47 км. Також планують укріпити узбіччя, встановити дорожні знаки та нанести розмітку.

Автошлях сполучає дороги державного значення М-06 Київ – Чоп та М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська та з’єднує адміністративні центри районів – Золочів та Броди. Цією дорогою пролягає туристичний маршрут «Золота підкова Львівщини».

Фото ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!