На Львівщині ремонтують прикордонну дорогу Яворів – Грушів. Фото

9958 0
Її ремонт відкладали кілька років.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На Львівщині триває капітальний ремонт прикордонної дороги Яворів – Грушів, що її ремонтують за кошти Польщі. 

Читайте також: Дорога до нового пункту пропуску на Львівщині обійдеться у майже 700 млн грн

Її ремонт відкладали кілька років через бюрократичні погодження кредиту уряду Польщі на рівні Кабміну. Роботи вдалось розпочати у серпні цього року.

Протяжність дороги становить 19,5 км, а вартість – 7 млн. євро. Її ремонтують за польський кредит у межах програми «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні». Польща надає Україні кредит під 0,15% річних.

Нагадаємо, що крім дороги Яворів – Грушів, ремонтуватимуть ще траси Рава-Руська – Червоноград. Ремонт цієї дороги коштуватиме 21,5 млн євро.

По дорогах Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий та КПП «Смільниця» – Старий Самбір також готують документи на експертизу. Їх ремонт коштуватиме відповідно 19,5 і 2 млн євро. Ці дороги ремонтуватиме DROG-BUD Spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!