Як у Львові відзначатимуть річницю народження Євгена Коновальця. Програма

1990 0
У вівторок, 14 червня, у Львові та області відбуватимуться урочистості з нагоди 125-ї річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця. Про це повідомляють у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Так, о 10:00 годині у храмі села  Зашкова Жовківського району, де народився Євген Коновалець, проведуть літургію "»а Україну». О 10:50 год відбуватиметься покладання квітів до могил батьків Коновальця на кладовищі села Зашкова, а об 11:05 год – урочиста хода учасників заходів до меморіального музею Євгена Коновальця. Опісля об 11:25 год відбудеться покладання квітів до пам’ятника та громадське віче.

Вже з 12:00 год розпочнеться мистецька програма за участі капели «Дударик», після якої усі охочі зможуть оглянути експозицію Меморіального музею Євгена Конавальця.

Цього дня у Львові об 11:00 год також відбудеться Свято вулиці Коновальця. А о 16:00 год проведуть церемонію спецпогашення маркованого конверту, присвяченого 125-ї річниці з дня народження Євгена Коновальця у холі Головпоштампу. Також з 21:00 год у внутрішньому дворику будівлі Львівської облдержадміністрації розпочнеться  мистецький проект,  присвячений річниці.

Окрім того, 17-19 червня  у селі Зашків Жовківського району проведуть Десятий ювілейний молодіжний фестиваль «Зашків-2016».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!