Як на Львівщині взимку ремонтують міст між Східницею та Уричем. Фото

1736 0
Міст планують відкрити для проїзду навесні.
фото: юрій бучко

фото: юрій бучко

На Львівщині проводять ремонтні роботи на мості між Східницею та Уричем на дорозі Східниця – Верхнє Синьовидне. Про це повідомив заступник голови ЛОДА Юрій Бучко.

За його словами, дорожники монтують тут балки, опісля приступлять до встановлення монолітної плити та асфальтного покриття. Відкрити міст для проїзду планують навесні.

«Ремонт цього моста дозволить напряму доїхати зі Східниці в Урич та далі за маршрутом в інші населені пункти. Роботи виконує підрядна організація «Онур». Проїжджа частина шириною 7 метрів», – розповів заступник голови ЛОДА Юрій Бучко.

Нагадаємо, що торік відремонтували 5 кілометрів автошляху Східниця – Верхнє Синьовидне, що з’єднує Дрогобицький та Сколівський райони. Загальна вартість ремонтних робіт – 150 млн гривень. У цю суму включили і ремонт цього моста.

Фото Юрія Бучка

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!