Як на львівському заводі модернізують військові винищувачі. Відео

7415 2
МіГ-29 є основою винищувальної авіації України.
Фото: defence-ua.com

Фото: defence-ua.com

На львівському державному авіаційно-ремонтному заводі модернізують винищувачі МіГ-29 до рівня МУ1. Про це ідеться у відео YouTube-каналу Defense Express.

Читайте також: Як львівські стоматологи допомагають бійцям і дітям на війні

Капітальний ремонт та модернізація літаків відбувається серійно. Ці повітряні судна разом із літаками Су-27 є основою винищувальної авіації України.

«МіГ-29МУ1 не отримав можливості використання високоточного озброєння по наземних цілях, що значно обмежує його бойову ефективність. Для виправлення цієї ситуації в Україні створюється нова модернізація, яка отримала назву МУ2, яка почалась реалізовуватись на "ЛДАРЗ" у 2018 році», – ідеться у матеріалі.


Читайте також:
30 Січня, 2020 14:02
666 ... спеціалістів для ВПК готують роками ... наразі їх не бачу проміж тута ... йок ! ... спробуйте знайти у Львові хоча б фахівця-фрезерувальника ... а нема таких ! ...останній приклад -- потріскані корпуси бронемашин ... не знайшлося ні технологів , ні зварщиків , які б забезпечили виконання якісного зварювання бронелистів і у швах виникли пустоти ... виробництво озброєння для сучасної армії коштує шалені гроші ... і що ми маємо ? ... грошей для нашого українського ВПК уряд не має , а от на купівлю усілякої застарілої рухляді уряд гроші "знаходить" ... то ж , і маємо те що маємо -- ні українського ВПК , ні сучасного озброєння ... Слава Україні ! ...
30 Січня, 2020 10:33
666 ... як - як ... схрещують вужа з їжаком ... от нам вам роз'яснили , що винищувач має застосовуватись , повинен "працювати " по наземним цілям ... цеплявааще ! ... то ж , після отої модернізації ВИНИЩУВАЧ може застосовувати ракету Х- 29Т класу "повітря-земля" ( з телевізійною головкою наведення .. виріб Т-2, Т-2М , який КОЛИСЬ масово виготовлявся на львівському "Електроні" ) і керовану бомбу ( система "кайра" .. теж КОЛИСЬ вироблялась на львівському "Електроні" )) ... тобто ВИНИЩУВАЧ стане " БОМБАРДУВАЛЬНИКОМ" ... це конкретне українське ноу-хау ... ще ніхто в світі до такої "модернізації" не додумався ... а де ж наші бомбардувальники ? ... а їх порізали на брухт ... правда не всі ... певна кількість встигла дременути в росію ... і ніхто їх не перехоплював і не збивав ... а хтось навіть заправив пальним ... ось така куйня , малята ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!