Як на площі Ринок у Львові собаки «лікують» людей позитивом. Відео

4805 0
Перша така зустріч відбулася у Львові в лютому цього року. Відтоді щосуботи чотирилапих можна зустріти на пл. Ринок.
фото дар

фото дар'ї кучер

Щосуботи собаки Соня, Ліка, Верді та Беті зі своїм господарем Олександром Червінським приїздять із Луцька до Львова, аби подарувати тутешнім мешканцям і гостям міста гарний настрій.

«Суцільний позитив, радість, всередині все кипить, люди йдуть з таким позитивом, що, здається, ніби вони можуть зарядити цілий трамвай своєї енергією», – каже Олександр Червінський, власник 20 собак породи бернський зенненхунд.

Така ідея в нього зародилася через пандемію коронавірусу. Він у цей спосіб захотів відволікти людей від негативу, тому щонеділі в Луцьку приходив в парк з собаками. Це стало традицією, на яку чекали дорослі і діти. Те саме він вирішив зробити у Львові, тим паче, що відстань від Луцька до Львова невелика.

«Ми раз приїхали, другий, потім все більше людей почало ходити і зараз вже є багато місцевих мешканців, які постійно приходять», – додає він.

Додамо, що перша така зустріч відбулася у Львові в лютому цього року. Відтоді щосуботи чотирилапих можна зустріти на пл. Ринок. Із 11:00 по 14:00 вони дарують гарний настрій львів’янам та туристам.  

Фото і відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!