Як надати показники лічильника за газ під час Великодніх свят

4185 0
Для того, щоб оплачувати лише за спожиті куби газу, споживачам необхідно щомісяця 1 числа фіксувати показання свого лічильника і передавати їх газовій компанії з першого по п’яте число. В травні ці дати припадають на святкові дні, однак у споживачів газу буде можливість без проблем передати свої показання у зручний спосіб. Пропонуємо дізнатися як можна це зробити.
фото: thekievtimes.ua

фото: thekievtimes.ua

Як повідомили у прес-службі регіональної газової компанії «Львівгаз» подати показники лічильника можна чотирма способами.

1. Це можна зробити за допомогою СМС на короткий номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ YYYYY, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, YYYYY – показання лічильника (до 5 цифр).

Між даними особового рахунку і показаннями необхідно ввести пробіл. Після відправлення повідомлення споживач автоматично отримує відповідь: «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо». Якщо клієнт отримав відповідь «Невірний формат», це означає, що дані, які він надіслав, вказані не коректно. Йому необхідно їх перевірити та повторити спробу.

2. Можна надати показники через інтернет. Для цього необхідно зафіксувати показання в Особистому кабінеті на сайті 104.ua. Для реєстрації кабінету потрібно вказати номер особового рахунку і суму останнього платежу. Детальну інструкцію як зареєструватися в Особистому кабінеті, читайте на сайті 104.ua у розділі «Як зареєструватися».

3. Також надати інформацію споживачі можуть через контакт-центр, зателефонувавши за номерами: 032-2907- 104; 067-2177- 104; 032-2423- 104; який працюватиме в святкові дні в звичайному режимі: з 8.00 до 20.00 год., без обідньої перерви.

4. Або електронною поштою на адресу: [email protected], вказавши номер особового рахунку або ПІБ та адресу.

Споживачам варто перевірити, чи зафіксовані передані ними показання лічильника в розрахунковій системі. Найзручніше це зробити через Особистий кабінет на сайті 104.ua або зателефонувавши на контакт-центр.

Надані  показання відобразяться в системі не відразу. В залежності від способу передачі – на це знадобиться від кількох годин (при передачі через Особистий кабінет на сайті 104) до 5 робочих днів (електронною поштою).

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!