Як навчити дітей написанню цифр та рахунку

4237 0
Проект "Розвиток дитини" пропонує батькам дітей молодшого віку нове творче завдання, що є першим кроком до вивчення дитиною написання цифр від одного до десяти та рахунку.

Виконання цих завдань також сприяє здобуттю дитиною навичок дрібної моторики (графомоторних навичок). У завданнях дитина має з’єднувати пунктирні лінії для написання цифр «1», «2», «3», «4», «5», «6», «7», «8», «9» та «10».

Після цього, самостійно або за допомогою батьків, дитина рахує кількість графічних елементів та пише відповідну цифру у спеціально відведеному для цього місці.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері і використовувати необмежену кількість разів.

Завантаження творчих завдань для дітей безкоштовне і доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації. Перейти до перегляду комплекту завдань>>>

Проект "Розвиток дитини" створено командою сайту Освіта.ua у 2015 році. На сайті розміщуються інформаційні матеріали та статті для батьків, а також творчі розвиваючі завдання для дітей різного віку.

Джерело - osvita.ua

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!