Як найкращий двірник Львова подорожував Європою. Фото

6150 0
Свій 61 день народження Мирослав Новоставський відсвяткував у Празі.
Фото: Гаряча лінія Львова

Фото: Гаряча лінія Львова

Мирослав Новоставський, якого нещодавно обрали найкращим двірником Львова, разом із дружиною повернувся з подорожі Європою. Про це інформує Гаряча лінія Львова.

Першу закордонну подорож подружжя Новоставських розпочало з польського Кракова, а у Празі пан Мирослав відсвяткував свій 61 день народження.

Читайте також: Усі хочуть працювати розумом, а не мітлою. Чотири історії львівських двірників

«Сурмач на краківській ратуші після того, як закінчив сурмити, помахав нам рукою. Нам пояснили, що це добрий знак — ми ще раз приїдемо у Краків»— розповів Мирослав Новоставський.

За його словами, у Європі чисто, але центр міст через туристів швидко забруднюється. Особливо пан Мирослав відзначив Відень.

«Запам`ятались місцеві бювети з водою по всьому місті, яку можна безкоштовно пити перехожим. Нам сказали в готелі, що можна спокійно пити воду з крану, і так по всьому місті»— ділиться враженнями пан Мирослав.

У столиці Чехії подружжя ледве не загубилось у місті, втім дорогу показав чеський колега Мирослава Новоставського — місцевий двірник.

«Усе життя заклопотаний, на нервах, для дітей стараєшся, а під час такої подорожі забуваєш про все: емоції піднімаються, людина молодіє, здоров`я зміцнюється»— підсумував Мирослав Новоставський.

Додамо, що впродовж чотирьох років чоловік прибирає територію поблизу будинку №117, що за на вул. Володимира Великого.

Нагадаємо, що на початку березня Львівська міська рада оголосила конкурс на найкращого двірника міста, голосування за яких відбувалося на Facebook-сторінці Гарячої лінії Львова. 16 березня, під час підбиття підсумків, у Львові обрали найкращого двірника і подарували подорож Європою. Тоді ж міськрада пообіцяла посприяти швидкому виготовленню паспорта для Мирослава Новоставського.

Фото з Facebook-сторінки Гарячої лінії Львова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!