Як називають дітей на Львівщині у 2020 році. Топ-10 найпопулярніших імен

47225 0
Матвії поступились Максимам, а Анни випередили Софій.
ФОТО: MIRROR.CO.UK

ФОТО: MIRROR.CO.UK

У головному управлінні статистики у Львівській області розповіли, якими іменами на Львівщині найчастіше називали дітей з початку 2020 року.

Якщо за підсумками 2019 року найпопулярнішим іменем для хлопчиків було Матвій, то станом на кінець квітня 2020 року першість має Максим. Матвії опинились на другому місці. За ними ідуть імена Данило, Артем, Давид, Денис, Дем'ян, Андрій, Владислав, Марко.

Читайте також: Які імена стали найпопулярнішими на Львівщині у 2019 році. Перелік

У 2019 році дівчаток найчастіше називали іменем Софія. У 2020 поки що лідирує імєя Анна, на другому місці – Марія, а Софії опинились на третьому. Далі в переліку найпопулярніших імен для дівчат – Анастасія, Емілія, Вероніка, Вікторія, Меланія, Яна та Ангеліна.

Нагадаємо, уповноважений з прав дитини Микола Кулеба пропонував, аби в Україні заборонили називати дітей незвичними іменами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!