Політична реклама

Як не отримати відмову при реєстрації на ЗНО

1367 0
Станом на сьогодні у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти на основну сесію тестування ЗНО зареєструвалися 6 тисяч 493 особи.

Такі дані оприлюднені на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк зазначила, що наразі є 100 відмов у реєстрації пакету документів. 

Головними причинами відмов є  відсутність тексту заяви, відсутність підпису абітурієнта в заяві, не надано копію атестата/ довідку з місця навчання або довідка недійсна – 12, замість оригіналу довідки з навчального закладу надано її копію – 8, у довідці, виданій навчальним закладом, зазначено, що особа отримає атестат про повну загальну середню освіту не в 2014 році, а , наприклад, у 2015 чи 2016 році – 10.

Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання 2014 року триватиме до 5 березня.

Джерело: Вголос


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!