Як не придбати автівку з підробленими номерами

2635 0
У регіональному сервісному центрі МВС у Львівській області зазначають, що бувають випадки, коли під час огляду транспортних засобів виявляють так звані автомобілі-двійники - повністю ідентичні, включно з номерами агрегатів та номерними знаками автомобілі. Фахівці сервісного центру радять, як вберегтися від такої покупки.
фото: прес-служба регіонального сервісного центру МВС у Львівські обл

фото: прес-служба регіонального сервісного центру МВС у Львівські обл

Як повідомляють, у прес-службі регіонального сервісного центру МВС у Львівській області, двійники - це ззовні ідентичні автомобілі, які мають однакову марку, модель, колір, номерні знаки та номери агрегатів. Найчастіше такі транспортні засоби ввозять в Україну з-за кордону і вже тут на них підробляють документи та змінюють номери.

Виявити підробку неозброєним оком неможливо.  Для цього необхідно здійснити експертний огляд, який проводять працівники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, що співпрацює з сервісними центрами МВС.

Тільки з висновком експерта можна зареєструвати чи переоформити авто у територіальних сервісних центрах, адже саме фахівець, якому відомі ознаки змінених номерних знаків, здатен безпомилково розпізнати підробку»,- наголошують у регіональному сервісному центрі МВС у Львівській області

Зазначимо, що експерти НДКЕЦ проводять огляд транспортних засобів на території кожного сервісного центру МВС у Львівській області. Огляд необхідно пройти перед поданням документів на реєстрацію/перереєстрацію чи зняття автомобіля з обліку у сервісний центр.

Також нагадаємо, що сервісні центри МВС у Львівській області знаходяться за адресами:

ТСЦ 4641 м. Львів, вул. Д. Апостола, 11

ТСЦ 4642 м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 64

ТСЦ 4643 м. Золочів, вул. Львівська, 50

ТСЦ 4644 м. Самбір, вул. Східна, 216

ТСЦ 4645 м. Стрий, вул. Коссака, 11

ТСЦ 4646 м. Червоноград, вул. Козацька, 2

ТСЦ 4647 м. Новояворівськ, вул. Зелена, 3

ТСЦ 4648 Старосамбірський р-н с. Стрільбичі, вул. Яблунева,1

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!