На правах реклами

Як недорого відпочити на Різдвяні свята в Європі? 7 маршрутів

3861 0
Бракує нових вражень? Ви вже давно мрієте відчути колорит Різдва та Нового року в Європі, та завжди бракує коштів? Команда порталу 1001idea.info пропонує кілька варіантів недорогих подорожей зимовою Європою.

Маршрут 1: На Різдво до Берліна зі Львова

У Західній Європі відзначають католицьке Різдво, яке припадає на 25 грудня. Готуватися до свята починають заздалегідь: прикрашають міста, влаштовують вуличні ярмарки та концерти. Все виглядає дуже мило і святково. Витрати на транспорт в одну сторону складуть приблизно 18 євро, якщо їхати через Варшаву, або вдвічі менше, якщо скористатися досвідом 1001idea.info.

Маршрут 2: Зі Львова до Різдвяного Парижа (+Варшава та Стокгольм)

Під час одного з найважливіших християнських свят недорого можна помандрувати й у Париж та Стокгольм – 66,5 євро зі Львова й назад. Середньовічна столиця Швеції вражає в будь-яку пору, проте а на Різдво вона стає ще більш казковою та колоритною.

Маршрут 3: Новорічна казка у Римі (з заїздом до Кракова, Варшави, Мілана та Кошице)

Вірите в прикмету «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш»? Навіть якщо й ні, зустріти 2016 рік у Римі – це вже хороший початок. У Вічне місто й назад в Україну дістатися на ці «гарячі» дати можна усього за 46 євро.

Маршрут 4: З Чернівців до Валенсії за нестандартним маршрутом

Хочете в теплі краї на Новий рік? Тоді чудове іспанське місто Валенсія – саме для Вас. Крім насиченої туристичної програми, під час святкування Нового року тут відбуватиметься ще й молодіжна зустріч. У будь-якому разі, дістатися до золотого узбережжя Середземного моря можна за 99 євро у дві сторони за умови раннього бронювання.

Маршрут 5: На День Валентина – до Парижа

Часто День Валентина люди хочуть зустрічати в місті закоханих – Парижі. Це не дивина, адже в столиці Франції навіть бруківка на дорогах складається у форму серця. За квитки по маршруту Львів-Париж-Львів на цьогорічний день Валентина можна заплатити усього 31 євро.

Маршрут 6: Через німецький Кельн до Барселони і назад (зі Львова)

Одним із найпопулярніших напрямків серед українських мандрівників є Барселона. Це сонячне місто манить яскравою архітектурою та безліччю можливостей незабутньо провести час. За 37 євро можна доїхати зі Львова в Барселону й назад.

Маршрут 7: Зі Львова до Варшави за 6 євро

А ось дорога у Варшаву взагалі коштує 6 євро, і цим маршрутом користувалися вже не раз. У якості бонусу ловіть ще й восьмий маршрут: в Будапешт – за 21 євро із Києва наземним транспортом або близько 40 євро – літаком.

Як бачите, подорожувати частіше і дешевше зараз нескладно. Основне – бажання та хороша компанія.  Тепер ви знаєте, що знайти цікавий маршрут завжди можна на 1001idea.info, а якщо у вас є особливі побажання до відпочинку, то спеціалісти підготують та втілять в життя вашу індивідуальну ідею подорожі

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!