Майже готово: як на «Санта-Барбарі» облаштовують розворотне кільце. Відео

5740 0
Маршрут трамвая №8 до «Санта-Барбари» має запрацювати до Великодня.

Маршрут трамвая на Сихів також хочуть продовжити у кількох різних напрямках. Під час огляду робіт з будівництва трамвайної колії до «Санта-Барбари» мер Львова Андрій Садовий розповів про плани будівництва ще кількох напрямків трамвайних колій. 

Як повідомив Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль, є ідея також з’єднати маршрут трамвая №8 із вулицями Стрийською та Княгині Ольги. 

Нагадаємо, зараз трамвай курсує за маршрутом пл. Соборна – кінотеатр ім. Довженка. Раніше всі необхідні роботи з продовженням маршруту до «Санта-Барбари» планувалося завершити до початку 2017-го року.

У планах «Львівавтодору» є відкриття ще однієї трамвайної лінії – із «Санта-Барбари» до Головного залізничного вокзалу. Терміни виконання залежать від реконструкції площі Івана Франка. 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!