Як обрати лікаря: на сайті НСЗУ з’явилась інформація про декларації кожного фахівця

16220 0
Також тут можна дізнатись всю актуальну інформацію про медзаклади України.
Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

На сайті Національної служби здоров’я відтепер можна дізнатись, скільки декларацій з пацієнтами підписали окремі лікар, знайти найближчий медичний заклад та побачити, чи має поліклініка договір з НСЗУ.

Читайте також: Охочі є, а місця немає. Репортаж із львівської амбулаторії

«Відтепер ви маєте доступ до електронної карти розташування закладів з адресами та контактними телефонами. Можете бачити розподіл закладів за областями, кількість вже підписаних декларацій у кожного лікаря закладу. А також – розподіл декларацій за віковими групами, статтю та за спеціальностями лікаря. На дешборд потрапляє кожен лікар і заклад, який має хоча б одну активну декларацію», – кажуть в НСЗУ.

Читайте також: Неймовірно, але факт. Які аналізи стануть безкоштовними в Україні та як це працюватиме

Інформація фільтрується за обраними параметрами та представлена у вигляді таблиць, карт і візуалізацій. Оновлюється вона кілька разів на місяць.

Як раніше зазначав у коментарі Tvoemisto.tv керівник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб, кількість пацієнтів – це найкращий рейтинг лікаря. Тому зараз тим, хто ще не підписав декларації з медиком, вибирати буде просто.

Нагадаємо, кожен пацієнт, якщо хоче, може змінити сімейного лікаря у будь-який момент. З квітня цього року НСЗУ вводить електронні рецепти на медикаменти за програмою «Доступні ліки», а з червня запускає пілотний проект «Безкоштовна діагностика».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!