У Львові обиратимуть найкращі стартапи. Де подивитися

1984 0
У Львові триває найсмасштабніший конкурс стартапів «StartUp Прорив», на який подалися близько 300 учасників. Два тижні тривали попередні навчання, на яких стартапери мали унікальну можливість почути поради найуспішніших підприємців. Сьогодні пройде перший відбірковий етап, на якому учасники представлять свої проекти журі конкурсу.
Фото: Львівська політехніка

Фото: Львівська політехніка

«StartUp Прорив» розпочався у Львові 27 вересня і триватиме до 8 грудня. Проект об'єднав успішних підприємців та інвесторів, готових вкладати кошти в розвиток проектів та менторів-бізенсменів, що допомагають конкурсантам готувати та представляти проекти.

Читай також: Хто хоче стати мільярдером. У Львові розпочався  «StartUp Прорив»

Усього відбудеться 4 відбіркові етапи, переможці яких візьмуть участь у фінальному пітчингу Tech Startup Challenge перед потенційними інвесторами та бізнес-ангелами. Впродовж проекту «Твоє Місто» готує відео-блоги про сам конкурс та найцікавіші проекти учасників, які можна буде дивитися на нашій Facebook-сторінці.

Перший відбірковий етап, на якому учасники представлятимуть свої проекти відбудеться сьогодні, 19 жовтня.

«Твоє Місто» транслюватиме відбірковий етап наживо на сайтіYouTube-каналі та на Facebook-сторінці. Початок трансляції орієнтовно о 17:00.

Організатори конкурсу: TechStartUpSchool, Національний Університет «Львівська Політехніка», Львівська міська рада.

Генеральний партнер: Центр Інновацій «Сходи в майбутнє».

Партнери конкурсу: ПриватБанк, Восток Банк, Кредо Банк, Avalon Inc., SK Group, медіа-хаб «Твоє Місто».

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!