Як одружуються і розлучаються на Львівщині. Статистика

1607 0
За останні півроку у Львові та області одружилось більше 5,5 тис. пар.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

За перші пів року 2021-го у Львівській області одружилося більше 5,5 тис. пар, а розлучилося лише трохи більше 450 пар. про це повідомляє Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції у Львові.

Читайте також: У палаці Потоцьких у Львові знову одружуються. Фото дня

Зокрема, за півроку працівники органів ДРАЦС на Львівщині зареєстрували 5 638 пар. натомість, склали лише 457 акти по розірвання шлюбу.

Відповідно до вимог ст. 22 Сімейного кодексу України, шлюбний вік для чоловіків та жінок встановлюється у 18 років. Особи, які бажають зареєструвати шлюб, мають досягти шлюбного віку на день реєстрації шлюбу.

Читайте також: Рада і Платон. Як львів'яни незвично називають своїх дітей

Крім державних реєстрацій, у відділах ДРАЦС можна замовити послугу церемонії  ювілейного весілля. Таку послугу надають у всіх відділах ДРАЦС. Замовити її може будь-хто: як самі ювіляри, так і їхні діти, друзі, родичі. Святкування ювілейного обряду весілля не залежить від кількості років спільного подружнього життя. День народження своєї сім’ї можуть відзначити, як пари, що прожили 25, 30, 50 років, так і ті, хто прожив 1, 2 чи 4 роки.

Нагадуємо, у Палаці Потоцьких, що на вул. Коперника, 15, відновили укладення шлюбів «за добу».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!