Як отримати туристичну візу в США. Покрокова інструкція

4044 0
Поки авіаперевізники тільки планують з’єднати Львів прямим рейсом із Сполученими Штатами Америки, портал lowcost.com.ua розробив інструкцію, як правильно та швидко отримати туристичну візу до США.Tvoemisto.tv занотувало найважливіші поради, які допоможуть отримати візу та подорожувати Америкою.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Туристичну візу в США для громадян України, як пише lowcost.com.ua, відкривають на 10 років. Перевагою цієї візи є й те, що для її отримання не обов’язково мати підтверджене бронювання готелів та авіаквитків. У анкеті є запитання про дату поїздки та адресу проживання, однак туди можна вписати й імовірні дані.

  • До анкети необхідно додати фото розміром 5х5, згідно з вимогами та мати електронну версію фото;
  • Далі необхідно перейти на сайт Посольства США та обрати Europe;

  • На карті необхідно обрати регіон Україна та підтвердити, що ви вперше на сайті;

  • У вікні вибрати пункт «неміграційна віза»;

  • Про деталі заповнення анкети та заяви на отримання візи читайте за посиланнями;
  • Після цього на сайті посольства треба створити обліковий запис, натиснувши кнопку «логін» та «новий користувач»;

  • У запропонованих полях вказати e-mail, ім’я, прізвище (латиницею), пароль та капчу;

  • У наступному вікні необхідно оплатити консульський збір, який становить 160$ за курсом посольства. Сплатити консульські збори можна лише у відділеннях Райффайзен Банк Аваль в Україні у гривнях;
  • Наступним кроком буде створено обліковий запис на сайті посольства США, у якому варто ретельно перевірити інформацію, після чого приступити до заповнення анкети, де до якої необхідно додати електронне фото;

  • Після заповнення анкети необхідно записатись на співбесіду. Це можна зробити в «Особистому Кабінеті» на сайті посольства або телефоном. Для запису треба повідомити номер квитанції про оплату консульського збору.

На співбесіду необхідні такі документи:

  • Документи, які підтверджують вашу платоспроможність — виписки з банківських рахунків і карток про залишок коштів, підтвердження нерухомого і рухомого майна, активів, тощо;
  • Відомості про маршрут поїздки, підтвердження бронювання готелю, лист-запрошення від друзів/родичів (якщо є);
  • Довідку від роботодавця із зазначенням посади, заробітної платні, трудового стажу в цій організації, будь-якої узгодженої відпустки та мети службової поїздки до США (за її наявності);
  • Відомості про кримінальні арешти й судимості;
  • Атестати та дипломи (якщо ви студент);
  • Якщо це вже не перша поїздка — візьміть із собою будь-який документ, який підтверджує ваш імміграційний або візовий статус.

Після реєстрації вас запросять на співбесіду у визначений день і час, попередньо варто перевірити.

  • У Консульстві необхідно зазначити відбитки пальців, пройти контроль і перейти безпосередньо до співбесіди;
  • На співбесіді співробітник консульства через ставить вам запитання, на які необхідно відповісти. Залежно від відповідей і реакцій на запитання, співробітник приймає рішення про видачу візи або про відмову. Тому у цей момент важливо не нервувати й відповідати виважено;
  • Після цього ви отримаєте підтвердження або відмову про отримання візи. У разі позитивної відповіді, візу разом із паспортом вам надішлють упродовж тижня. Відповідне повідомлення надійде й на електронну пошту.

Гарної подорожі!


Читайте також:
Новини від KINOafisha.ua.
Загрузка...
Загрузка...
Кінотеатр Планета кіно IMAX (Львів).

Коментарі (0)

Додати коментар